Recente Google reviews

“Ik ben heel erg blij en tevreden met het werk wat Peter heeft geleverd. Mijn aquarium heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. Ook heeft Peter mij goed advies gegeven over hoe ik mijn aquarium moet gaan onderhouden. Ik ben super blij met hoe mijn aquarium er nu bij staat.”
Stan

“We zijn super blij dat Peter ons aquarium opnieuw heeft geïnstalleerd. We kregen advies hoe we onze vissen moeten verzorgen. Het aquarium ziet mooi uit.”
Lydia

“Peter has cared for our fish tank for years and is brilliant… a “fish whisperer”. Our tank is healthy and happy always. I highly recommend simplifying your tank care by using Peter.”
Joel

Nieuwe aquariums ingericht en opgestart

In de afgelopen maanden heeft de Aquarium Man meerdere nieuwe aquariums ingericht en opgestart.
Een daarvan is dit 600 liter grote spektakel, in het personeels restaurant van een bedrijf. Samen met de eigenaar, met veel plezier ingericht.

De aquarium man heeft een aantal nieuwe 5-sterren reviews!

“De hulp van Peter is top. Hij geeft ons goede adviezen en helpt ons het aquarium mooi en gezond te houden. Hij heeft veel ervaring en overal een oplossing op. Ik zou hem iedereen aanraden!”

“Na maanden met ons eerste aquarium tegen diverse problemen aangelopen te zijn en veel tegenstrijdige adviezen te hebben gekregen contact opgenomen met Peter, de Aquariumman. Dat bleek de beste beslissing ooit. Peter is zeer vriendelijk maar bovenal zeer kundig. Door wat simpele aanpassingen zijn we na zijn advies eindelijk in korte tijd van baardalg afgekomen. Peter is zeer klantvriendelijk en ook altijd bereidt vragen te beantwoorden. We zouden Peter dan ook iedereen aanbevelen!”

“Betrouwbaar, bekwaam, behulpzaam. Een aanrader voor het opbouwen en onderhouden van een aquarium.”

“Zelf een aquarium prachtig helder houden is een lastige taak als je er weinig verstand van hebt. Peter verzorgd de vissen, houdt het aquarium prachtig helder en vervangt de planten waar nodig! Om de week komt hij langs voor onderhoudt en wij kunnen hem altijd bellen mocht er iets aan de hand zijn. Fantastische service!”

“Peter has cared for our fish tank for years and is brilliant… a “fish whisperer”. Our tank is healthy and happy always. I highly recommend simplifying your tank care by using Peter.”

Schuimnest koppel Honing Goerami’s

Mijn koppel Honing Goerami’s heeft een schuimnest aan de oppervlakte, en honderden jongen, die door het mannetje worden beschermd. Bij Goerami’s nemen de vaders de opvoeding voor hun rekening, de rol van moeders is uitgespeeld nadat de eitjes zijn gelegd. Elke andere vis of garnaal die in de buurt komt, zelfs de moeder wordt weggejaagd. Ook mijn hand wordt aangevallen dus ik stel het snoeien van de waterplanten even uit.

aquariumman-aquarium-inrichting-onderhoud-koppel-honing-goeramis

aquariumman-aquarium-inrichting-onderhoud-koppel-honing-goeramis-2

 

Trots op mijn 5-sterren Google reviews

Ik ben erg trots op mijn 5-sterren Google reviews:

“Ik beveel hem van harte aan. Hij is zeer ervaren, weet overal een oplossing voor, en komt met goede ideeën.”

“Mijn bak is moeiteloos opgestart en was vrijwel meteen goed in balans. Genieten.”

“I can fully recommend his work and presence, you will have lots of pleasure for very long time!”

De heilzame werking van een aquarium

“Een professioneel ingericht aquarium, met zachte verlichting, goed aangebrachte beplanting, hout en stenen, biedt een aanblik die nooit verveelt.”

Spanning verminderen in de wachtkamer of op de werkvloer

Vanwege het rustgevende effect is een aquarium zeer goed op zijn plaats in de wachtkamer van huisarts, tandarts en fysiotherapeut. In Scandinavië zijn er niet voor niets zoveel wachtkamers met aquariums.
Ook in een drukke werkomgeving is het kijken naar een aquarium met planten en vissen een effectieve manier om even tot rust te komen;luchtverkeersleiders op Schiphol doen dat bijvoorbeeld.

Lees meer in de folder (download pdf)

Nieuw aquarium

De aquarium man heeft onlangs een nieuw aquarium geïnstalleerd, ingericht en in onderhoud genomen – zie foto – voor een particuliere client in Utrecht. De plantengroei vordert gestaag en de vissen zijn happy.

aquariumman-aquarium-inrichting-onderhoud-nieuw-aquarium

Plaatsing en inrichting 200 liter aquarium

De aquarium man heeft met veel plezier een aquarium van 200 liter geplaatst en ingericht voor een nieuwe particuliere cliënt in Amsterdam. De kleuren, vormen en elegante bewegingen van onderwaterleven in een aquarium worden door steeds meer mensen ontdekt als ideale manier om de natuur in de woonkamer te halen.

aquariumman-aquarium-inrichting-200liter-aquarium
Facebook
LinkedIn