Inrichting Aquarium

Wilt u uzelf, uw bezoekers, cliënten of bewoners dagelijks laten genieten van een mooi aquarium, zonder zorgen over de aankoop, de inrichting en het periodieke onderhoud? Dat kan! De Aquarium Man ontzorgt; het inkopen, installeren, inrichten en onderhouden is de specialiteit van De Aquarium Man.

Tijdens een ontmoeting inventariseren we samen uw wensen en uitgangspunten. Waar komt het aquarium te staan? Hoe groot gaat het worden? Wat voor soort aquarium, voor wie is het primair bedoeld? Hoe ziet het omringende interieur van de ruimte eruit? Wat is het beschikbare budget? Wellicht weet u al precies wat u zoekt. Indien niet, dan adviseer ik u graag bij de keuzemogelijkheden. Houdt u van uitgesproken kleuren, of meer ingetogen? Zuid-Amerikaanse of Aziatische vissen en planten? Veelkleurige beplanting, of juist een heel strakke inrichting? We kunnen gezamenlijk een aantal voorbeeld-aquariums bij mij thuis of elders bekijken.

Als uw wensen en alle informatie verzameld zijn, maak ik voor u een offerte op maat. Die bespreken we samen, en na eventuele aanpassingen en uw goedkeuring ga ik voor u aan de slag. Tot het moment van uw schriftelijke goedkeuring zijn mijn offertes altijd geheel vrijblijvend.

de aquarium man homepage bijlzalm

Maatwerk aquarium

Een aquarium kan ook volledig geïntegreerd worden in een interieur. In samenwerking met een ontwerper wordt het aquarium op maat en exact naar uw wensen vormgegeven en gebouwd. Neem contact met mij op voor meer informatie.

Onderhoud Aquarium

Na de installatie en inrichting van het aquarium verzorgt De Aquarium Man het onderhoud. Professionaliteit staat daarbij voorop. Dat betekent dat periodiek altijd de volgende zaken worden gecontroleerd, uitgevoerd en/of aangepast;

– de gezondheid van de flora en fauna – de juiste werking van apparatuur – de biologische kwaliteit en helderheid van het water – reinigingswerkzaamheden

Het periodieke onderhoud is erop gericht om het aquarium voor vele jaren in topconditie te houden. Doorgaans voer ik het onderhoud elke twee weken uit. Soms is een extra bezoek nodig, bijvoorbeeld in de opstartfase of indien er een gezondheidsprobleem bij de vissen of planten is. Indien gewenst plaats ik een automatisch voedingssysteem, dan hoeft u helemaal niets te doen behalve kijken en genieten. 

Het periodieke onderhoud voer ik uit op basis van een jaarabonnement.

de aquarium man onderhoud

Aquarium in beheer

Indien u al een aquarium heeft en u bent niet tevreden over de staat, dan kan ik het onderhoud in beheer nemen. In korte tijd zal ik uw aquarium weer in topconditie brengen.

Wilt u alleen advies, of heeft uw aquarium slechts een éénmalige onderhoudsbeurt nodig? Ook daarvoor kom ik graag bij u langs. Neem contact op voor meer informatie.

aquariumman-aquarium-inrichting-onderhoud-zoutwateraquarium-amphiprion-ocellaris-driebandanemoonvis

Kosten

De kosten van een aquarium bestaan doorgaans uit éénmalige kosten (aanschaf en inrichting) en periodieke kosten (onderhoud). Beiden zijn goed vooraf te berekenen. De Aquarium Man zorgt altijd voor een persoonlijke offerte, waarbij de wensen van de cliënt, professionaliteit, transparantie, duurzaamheid en kostenbewustzijn voorop staan.

Geïnteresseerd? Neem contact op.

Facebook
LinkedIn