De aquarium man heeft een aantal nieuwe 5-sterren reviews!

“De hulp van Peter is top. Hij geeft ons goede adviezen en helpt ons het aquarium mooi en gezond te houden. Hij heeft veel ervaring en overal een oplossing op. Ik zou hem iedereen aanraden!”

“Na maanden met ons eerste aquarium tegen diverse problemen aangelopen te zijn en veel tegenstrijdige adviezen te hebben gekregen contact opgenomen met Peter, de Aquariumman. Dat bleek de beste beslissing ooit. Peter is zeer vriendelijk maar bovenal zeer kundig. Door wat simpele aanpassingen zijn we na zijn advies eindelijk in korte tijd van baardalg afgekomen. Peter is zeer klantvriendelijk en ook altijd bereidt vragen te beantwoorden. We zouden Peter dan ook iedereen aanbevelen!”

“Betrouwbaar, bekwaam, behulpzaam. Een aanrader voor het opbouwen en onderhouden van een aquarium.”

“Zelf een aquarium prachtig helder houden is een lastige taak als je er weinig verstand van hebt. Peter verzorgd de vissen, houdt het aquarium prachtig helder en vervangt de planten waar nodig! Om de week komt hij langs voor onderhoudt en wij kunnen hem altijd bellen mocht er iets aan de hand zijn. Fantastische service!”

“Peter has cared for our fish tank for years and is brilliant… a “fish whisperer”. Our tank is healthy and happy always. I highly recommend simplifying your tank care by using Peter.”

Facebook
LinkedIn